sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Noniin tutot, nyt syödään sormia ja kengännauhoja!

Hola ystävät sekä pyrkyrit!

Suvi on saapunut ja me myös. Juhannus oli ja meni, ja parempi ettei tule ihan heti uudestaan. Syötiin monenlaista makkaraa ja pistimmä jalalla koriaksi. Hymisimme hymnejä ja houkuttelimme juhannuksen henget koolle. Komia kokous saatiin aikaiseksi.


Kevääseen on mahtunut karvaisten koipien kuminaa, kun pieni Lily on tullut kuvioihin. Hää on tuholainen, puriainen ja ittepäinen mutta muuten aivan kelepo kamu. Lily on täällä meidän kanssa tälläkin hetkellä tekemässä postinkia. Hänestä ei kyllä varsinaisesti ole apua tässä hommassa, sillä tuolla se vain jahtaa omaa häntäänsä hiki otsalla.


Hän on vähän sellainen tapaus, että kaikki muu kelpaa syötäväksi paitsi oma ruoka. Lilyn must have -syötävät ovat kyllä ehdottomasti sormet ja kengännauhat.

Me tehdään tätä postinkia muuten Mozartin soidessa taustalla. Sinfoniaa ja silkkisiä nenäliinoja. Kuunnelkaahan tämä klassikko, ja avartakaa mielenne.


Ulkona sataa kaatamalla, niin kuin Suomen kesään kuuluu. Me ollaan aina oltu niitä kesäihmisiä. Tykätään ottaa vähän rantatuolia ja paistatella päivää, vaikka eipä täällä ole paljoa mitä paistatella.


Harvinaisen epäedustava kuva mutta siinon mekko! Ei kyllä todellakaan valmis tuossa kuvassa, nimittäin olkaimet vielä puuttuu mutta siinä nyt jotain materiaalija. Mekon selkäosa oli korsettimainen, ja nauhan lopussa oli iso rusetti. Hieno se oli vaikkakin vähän vino. Voi olla että mekot on tältä erää nyt tehty, sen verran tuskainen oli tuonkin mekon tie. Saa nähdä, tuleeko Myyrästä räätäliä lainkaan.


Kiitos muuten tosi kivsuista kommenteista, joita oli keväällä tullut. Me turhakkeet ei oikein muistettu niitä katsastaa heti. Meistä ei ole mihinkään. Mutta ollaan me kuitenkin ihan hyviä ihmisiä. Katsotaan mitä suvi tuo takataskussaan, ja tsiikaillaan taas!

T. Muri, Myyrä & Mäyrä